Last news

Uitzonderingen bewerken In de meeste provincies zijn in de bus naast de OV-chipkaart eigen lokale papieren vervoerbewijzen in gebruik. Dat is nog wel uit te leggen als de trein vertraagd is, maar het is..
Read more
Geldig op bestellingen vanaf. 25 bezoekers bekijken nu ook de kortingen op deze pagina 526 bezoekers hebben vandaag bij Zalando bespaard 20, de nieuwste actie op deze pagina. Tot ruim 50 korting op sportkleiding..
Read more
Bij welke betaalmethode je, je als klant dus met andere woorden ook het beste voelt, het behoort allemaal tot de mogelijkheden in de Praxis webwinkel! De mobiele applicatie die door Praxis op de markt..
Read more

Korting reizen 65 plussers


korting reizen 65 plussers

de gebruikelijke 37 euro entree. Je komt dan bijvoorbeeld in aanmerking voor de zogenaamde vrije keuzedagen. Dit zijn speciale filmvoorstellingen voor 50-plussers. Naast deze speciale voorstellingen, kun je als 65-plusser de rest van het jaar ook twee euro korting krijgen op je bioscoopticket. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65-plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken. Of je kunt gebruikmaken van reisproducten of abonnementen die je korting geven. Al vanaf je zestigste kun je voordeliger sacha nl kortingscode met de trein reizen. Stel ze gerust op het Hulp Forum of het contactformulier!

Www yoursurprise nl kortingscode
Korting bij desenio
Kortingscode zwemmen meerdal

Waarom is het Dal Voordeel abonnement handig voor ouderen? Dan is een kortingspas of museumjaarkaart een erg leuk idee! Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Wat moet u doen? Met een weekendvrijabonnement kunt u tot 31 december voor 20 euro per maand vrij reizen in de weekenden vanaf vrijdagavond half zeven tot.00 in de nacht van zondag op maandag. Heeft u nog vragen? Bij een weekendvrijabonnement zitten geen keuzedagen. De keuzedagen houdt in dat u 7 dagen in het jaar kunt aangeven, waarop u een hele dag gratis en onbeperkt kunt reizen.

Shabu shabu kortingscode, Esteon kortingscode, Plutosport kortingscode 7 50, Klm korting apple,


Sitemap