Last news

Helaas valt het moeilijk te voorspellen wanneer er codes online staan. Maar voor direct contact kun je ook bellen met een filiaal bij jou in de buurt, of gewoon een e-mail sturen naar de..
Read more
Van 18 bouwen we de Jaarbeurs in Utrecht weer om tot een waar lego paradijs. Woensdag 24 oktober:.00 tot.00 uur. Voor de lunch kun je overigens gewoon een eigen broodje meenemen, scheelt een hoop..
Read more
Gebruik code 58544 /eStore/nl/Home, nu bij fotofabriek: Je maakt een Hardcover A4 Fotoboek met 24 paginas voor maar 9,95 inclusief gratis verzending. Engineering-Leistungen, Komponenten und Systeme für verfahrenstechnische Anwendungen. Prozesswärme Feuerungstechnik, die hans hennig..
Read more

Korting treinkaartje met ov chipkaart


korting treinkaartje met ov chipkaart

Op het binnenlandse deel van uw internationale reis kunt u gebruikmaken van Samenreiskorting. Als wordt ingecheckt op een tijdstip waarop zij met korting reist, dan wordt bij het uitchecken automatisch de prijs met korting berekend. Wanneer u overstapt naar de andere vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. OV - chipkaart zetten, of een e-ticket aanschaffen. Dat mag ook een anonieme kaart zijn. Dan kunt u Samenreistickets kopen. Dan moet hij Samenreiskorting van zijn kaart verwijderen. U moet hiervoor Samenreiskorting.

35 korting, wildlands, adventure Emmen Actie Divoza Kortingscodes Promoties december 2018 - snip snip Uitbetaling AOW Betaaldatums Bedragen 2019

Korting treinkaartje met ov chipkaart
korting treinkaartje met ov chipkaart

Dit kan bij de NS-kaartautomaat. Uw nichtje mag namelijk maximaal drie mensen meenemen die bij inchecken in de daluren ook 40 procent korting krijgen (en de hele zondag behoort tot de daluren). Overzicht van voordeeluren: Van ma t/m vrij vanaf.00 uur; Tijdens het weekend de hele dag; In juli en augustus de hele dag; Op sommige feestdagen reist u.00 uur met korting. Waarom is het Dal Voordeel abonnement handig voor ouderen? Wat moet u doen? Controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV - chipkaart staat? Samenreiskorting vervalt automatisch als u tijdens de spits overstapt naar een uithof den haag skien prijzen andere treinvervoerder. Het is zo mijn nichtje heeft een studentenreis kaart waarmee zei in het weekend met 40 korting kan reizen.


Sitemap