Last news

Gratis verzenden en retour Goed nieuws! De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: levende kerstbomen, lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en rolgordijn, De Ruiter dakkapellen..
Read more
Regelmatig heeft men aantrekkelijke acties zoals de Fabulous Shopping Weeks en de populaire Moederdagactie. Enkele voorbeelden: Verlopen Bruno Banani Absolute Woman deodorant. Dankzij deze informatie kunnen wij onze services verbeteren en uw algehele website-ervaring...
Read more
Bij t Veluws Zandsculpturenfestijn vindt u het zelfbedieningsrestaurant de Plattelands Preuverie. . Voor meer informatie en prijzen kan u zich wenden tot de rijscholen zelf. Adanglaan Leopoldsburg 011/34 45 94 Op vakantie met de..
Read more

U-ov altijd voordeel maand


u-ov altijd voordeel maand

makkelijkste via de U-OV webshop een kortingsabonnement aanschaffen. Meer doen met uw abonnement. Jaarabonnement Na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen. Soms zijn er dagen dat je in de spits mét reizen, maar buiten de spits kun je voordeliger uit zijn en heb je meer rust en ruimte. Gratis 4 x per jaar het blad Spoor met leuke aanbiedingen. Welk abonnement heb ik nodig? Hieronder staat een totaal overzicht van ieder OV-chipkaartabonnement in Nederland, inclusief de kortingsabonnementen. Het geeft recht op gratis reizen bij U-OV in het weekend, en in de daluren doordeweeks met 40 korting. Korting bij Greenwheels en Q-Park PR terreinen, verkrijgbaar met een Intercity direct Altijd Toeslagvrij abonnement. U-OV Dal Voordeel, reist u echter nooit in de spits, dan is het U-OV Dal Voordeel een voordelige optie: hiermee ontvangt u geen korting in de spits, maar wel 40 korting in de daluren en in het weekend.

Dan reist u gewoon met 40 korting. Je kunt de abonnementen aanklikken voor meer informatie.

En verder, het Altijd Voordeel abonnement is een maand geldig. Dan reist u met 40 korting. Bij een jaarabonnement worden de overige abonnementskosten elke maand automatisch afgeschreven. . Geldig bij U-OV en in de bussen van Syntus in de provincie Utrecht.

Tijdens de spits met 20 korting van maandag t/m vrijdag tussen.30 en.00 en tussen.00 en.30 uur. De voordelen 20 korting in de spits, in daluren en weekend zelfs 40 korting 40 korting voor maximaal 3 medereizigers in de daluren 20 korting op al uw reizen met bus, tram en metro als u Altijd Voordeel combineert met OV Voordeel. U betaalt uw abonnement per maand. U bent hier: Home, shop, oV-chipkaart abonnementen, nS abonnementen, nS Kortingsabonnementen. SKU: B8565 Categorie: U-OV abonnementen, tags: OV Abonnement, U-OV, Utrecht. De abonnementskosten voor de eerste maand betaalt u snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen, exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders, beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. U krijgt hiermee in alle gevallen 20 korting, maar in de daluren en in het weekend is dat maar liefst. Het tijdstip van inchecken bepaalt of u met korting reist of niet. Start het abonnement bijvoorbeeld op de 18e van de maand? Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies. Bovendien kun je zoeken door in de zoekbalk te typen.u-ov altijd voordeel maand

Altijd korting op saldoreizen in alle bussen en trams van.
U, oV en Syntus in de provincie Utrecht.
Meer info, u-OV Altijd Voordeel U-OV Dal Voordeel Altijd Korting U-OV Sterabonnement.
Altijd korting, ook in de spits; Ook geldig bij Syntus Utrecht; Maand - en jaarvariant ; Extra.
U, oV Altijd Voordeel abonnement interessant voor jou.


Sitemap