Last news

Na eerst ook nog 10 jaar keizer Napoleon het Franse bewind hebben moeten dulden. Oostenrijk kon enkele gevechten winnen, maar was effectief onderbemand zonder Pruisen of Rusland. Deze lijst wijkt af van de..
Read more
Ook blijf je op deze manier op de hoogte van de nieuwste trends. Social media, ben je fan van, score kleding? Heb je een order geplaatst van tenminste 50? Het kan ook voorkomen..
Read more
Trek je warme jas alvast maar aan, want tijdens het Nederlandse IJsbeelden Festival is het beslist niet warm. Het fort is gelegen bovenop een rots waar de Rijn en de Moezel samenkomen en waar..
Read more

Kortingskaart nmbs cm


kortingskaart nmbs cm

met korting voor studenten van.U.Leuven, UC Leuven-Limburg en luca Campus. Bezorg ons ook de adresgegevens van deze kinderen. Oorlogsinvaliden krijgen een gratis abonnement op basis van hun verminderingskaart 75 met code 30, 31, 32, 50, 51. Neem een ingevuld aanvraagformulier mee naar de, lijnwinkel of stuur het op naar dienst Abonnementen. Je kan je abonnement met verhoogde tegemoetkoming aankopen in de Lijnwinkel of aanvragen per post via de dienst Abonnementen. Na betaling van de administratiekosten ontvang je je mobib-kaart met je abonnement.

kortingskaart nmbs cm

Disney on ice kortingskaarten

3 kortingscode zwemmen meerdal maanden oud) of een kopie van je wigw-kaart of kaart voor verhoogde tegemoetkoming een ingevuld aanvraagformulier Buzzy Pazz (tot 25 jaar) of Omnipas (vanaf 25 jaar) Na betaling neem je je abonnement meteen mee (Lijnwinkel). We hopen u snel weer met een zelfde of een vergelijkbare aanbieding mogen te verrassen. Haal een tijdelijke studentenbuspas af bij je onderwijsinstelling. Met dat attest gaat u naar een nmbs-loket om de kortingskaart aan te vragen). Dat attest is 3 maand geldig. Vervolgens sturen we je het abonnement. Andere gemeentes gaan nog een stapje verder en komen tussen bij de aankoop van een abonnement. Hoeveel korting krijg ik? Er zijn 2 manieren om de nmbs-kortingskaart Verhoogde tegemoetkoming aan te vragen. Een tegemoetkoming ontvangt voor hulp voor bejaarden van uw zorgkas door de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (vdab) gerechtigd bent op bijzondere tewerkstellingsondersteunende maatregelen (btom) We zetten je gratis abonnement op een mobib -kaart. Bezorg/toon ons volgende documenten: (een kopie van) je identiteitskaart (voor én achterkant) het originele attest verhoogde tegemoetkoming geneeskundige zorgen (max.


Sitemap