Last news

Bij een kinderkaartje kan naar het identiteitsbewijs van uw kind gevraagd worden om de leeftijd vast te stellen. Extra lange vertoningen of 3D-films betaalt u een extra toeslag. Onze website maakt gebruik van cookies...
Read more
Houd dus een alo bij de hand op uw vensterbank, zodat u bij kleine noodgevallen snel een blad bij de hand heeft. Zou raar zijn als ze er iets positiefs van zouden maken...
Read more
Maar helaas kwam ook ik bedrogen uit. En ik sta daar echt niet alleen. Heb de consumentenbond gebeld en zelf die zeiden dat de reclame vragen kan opwekken. Het kan zeer goed voorkomen, dat..
Read more

Kortingskaart nmbs cm


kortingskaart nmbs cm

met korting voor studenten van.U.Leuven, UC Leuven-Limburg en luca Campus. Bezorg ons ook de adresgegevens van deze kinderen. Oorlogsinvaliden krijgen een gratis abonnement op basis van hun verminderingskaart 75 met code 30, 31, 32, 50, 51. Neem een ingevuld aanvraagformulier mee naar de, lijnwinkel of stuur het op naar dienst Abonnementen. Je kan je abonnement met verhoogde tegemoetkoming aankopen in de Lijnwinkel of aanvragen per post via de dienst Abonnementen. Na betaling van de administratiekosten ontvang je je mobib-kaart met je abonnement.

kortingskaart nmbs cm

Disney on ice kortingskaarten

3 kortingscode zwemmen meerdal maanden oud) of een kopie van je wigw-kaart of kaart voor verhoogde tegemoetkoming een ingevuld aanvraagformulier Buzzy Pazz (tot 25 jaar) of Omnipas (vanaf 25 jaar) Na betaling neem je je abonnement meteen mee (Lijnwinkel). We hopen u snel weer met een zelfde of een vergelijkbare aanbieding mogen te verrassen. Haal een tijdelijke studentenbuspas af bij je onderwijsinstelling. Met dat attest gaat u naar een nmbs-loket om de kortingskaart aan te vragen). Dat attest is 3 maand geldig. Vervolgens sturen we je het abonnement. Andere gemeentes gaan nog een stapje verder en komen tussen bij de aankoop van een abonnement. Hoeveel korting krijg ik? Er zijn 2 manieren om de nmbs-kortingskaart Verhoogde tegemoetkoming aan te vragen. Een tegemoetkoming ontvangt voor hulp voor bejaarden van uw zorgkas door de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (vdab) gerechtigd bent op bijzondere tewerkstellingsondersteunende maatregelen (btom) We zetten je gratis abonnement op een mobib -kaart. Bezorg/toon ons volgende documenten: (een kopie van) je identiteitskaart (voor én achterkant) het originele attest verhoogde tegemoetkoming geneeskundige zorgen (max.


Sitemap