Last news

Geldig t/m februari 2019, meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een 5 Kwantum kortingscode. Kortingscodes voor webwinkels zoals Kwantum Geldig t/m februari 2019 AliExpress coupon: bestel met 3 korting Pak deze codedu3l..
Read more
Check dus regelmatig deze aanbiedingen pagina. De persoonlijke kortingsvoucher is niet te besteden in het restaurant, de bistro en de Swedish Food Market. Digitale Family kaart, download de ikea store app en zet..
Read more
The barrier will open. De Pcard geeft je recht op een maximumtarief tussen 3 en 5 voor een avond parkeren in de meeste parkings van Interparking, en een korting van 10 op je parkeertransactie..
Read more

Gratis 40 korting ns na studie


gratis 40 korting ns na studie

op het gratis Dal Voordeel abonnement van. During kortingscode vervangingsmarkt nl off-peak hours, you can also bring along up to three travel companions for a 40 discount. Als net afgestudeerde krijg je deze dus gratis.

Gratis 40 korting ns na studie
gratis 40 korting ns na studie

Maar niet getreurd: speciaal voor jouw heeft NS een aanbieding. Dit moet wel binnen drie maanden nadat je het studentenreisproduct hebt beindigd. . Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Dinsdag gratis vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Deze actie is niet alleen beschikbaar voor ex-studenten, maar ook voor langstudeerders die hun studentenreisproduct (OV-studentenkaart) niet meer kunnen gebruiken. Tickets vanaf Amsterdam en Schiphol zijn ook geldig in de Intercity direct, er is dan geen toeslag nodig. NS: gratis Dal Voordeel abonnement, voor wie, ex-studenten en langstudeerders.

Je kunt de 50 korting gebruiken voor vrijwel alle NS abonnementen, maar niet voor de nieuwe NS Flex abonnementen. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Hoe bestel ik de kortingskaart? Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken.

Anne frank musical korting anwb, Surfspot kortingscodes, Parfumerie.be kortingscode, Badjas korting,


Sitemap