Last news

Zorg ervoor dat je ingelogd bent als de rush verschijnt: zo bespaar je tijd en mist je de deal zeer zeker niet. Geverifieerd 176 keer gebruikt, bekijk korting 75 korting, shop met 75 korting..
Read more
Korting voor jongeren en ouderen. Koop dan het betreffende product om deze tickets gratis te krijgen. Niet getreurd, er is nog hoop! Ga op het juiste moment naar de bioscoop. Bovendien maak je..
Read more
More details, where do I catch the Leiden to Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee bus from? More Questions Answers Where can I stay near Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee? Bathroom, heating, satellite TV, bath..
Read more

Cjp korting vue bioscoop


cjp korting vue bioscoop

van de bioscoop. In dat geval krijg je tot 2 korting op jouw ticket. Deze is niet geldig op feestdagen en in de kerstvakantie. Wanneer en op welke wijze ontvang ik mijn bestelde e-ticket(s). Deze is gevestigd aan Emmasingel 29, 5611 AZ te Eindhoven.

Korting op de film - CJPcjp korting vue bioscoop

Anne frank theater kortingscode 2019
Efteling kaartjes korting duitsland

Koop een ticket voor je tiener en ontvang ook zo 3 korting op het bioscoopkaartje. Met 2 films per maand heb je dit geld er alweer helemaal uit gehaald. Ze hebben er ook speciale avonden, zoals de Ladies Only, Men Only of live opera- of balletvertoningen vanuit het Royal Opera House London. Hierdoor raden wij je aan om korting madurodam hema je order nogmaals te controleren bij het definitief maken van je bestelling. Uiteindelijk komt u uit in de Emmasingel. Meer mensen hebben de tijd om naar de bioscoop te gaan vanwege vrije dagen door feestdagen en vakanties. . Bereikbaarheid Trein, vanaf Centraal Station Eindhoven loopt u in oostelijke richting op Kennedyplein naar Fellenoord. Indien u langer dan 3 uur heeft geparkeerd, dan betaalt u voor de meeruren het reguliere parkeertarief. Korting op de bioscoop geeft je hierbij een lekker zetje in die richting. Bereikbaarheid Auto, parkeren kan in Q-Park De Admirant.

Naar de film gaan moet je altijd met je CJP-pas doen. De meeste bioscopen geven tot wel 2,- korting per film. De Vue CJP-korting en/of de Vue Studentenkorting kunnen per Vue bioscoop verschillen.

Corendon kortingsbon, Pantoffels korting, Anwb korting kaartjes wildlands,


Sitemap