Last news

Tegenwoordig kan een werknemer een eigen fitnesscentrum uitzoeken en de kosten bij de werkgever indienen. Als een werkgever bedrijfsfitness betaalt voor de werknemers, kan dat een aftrekbare last voor de werkgever vormen. Belastingschaal fiscale..
Read more
Niet bekend in Antwerpen? Ga hierheen als je een cadeautje wilt kopen of toe bent aan nieuwe kleding, schoenen of accessoires. Daar betaal je met de Arubaanse Florin. U komt uit. Rechts kan...
Read more
Amsterdam Travel Ticket, met het Amsterdam Travel Ticket reis je én, twee of drie dagen onbeperkt met het deelnemend openbaar vervoer in Amsterdam. Wil je een goedkoop treinticket aanvragen? Je kunt kiezen uit een..
Read more

Ov kaartje met korting


ov kaartje met korting

in- en uitcheckt tijdens je reis. Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Kies voor Samenreiskorting en vervolgens voor de gewenste kortingscode thermen schiedam klasse.

Reizen met leeftijdskorting, kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers reizen met 34 leeftijdskorting in bus, tram en metro. Houd uw OV-chipkaart opnieuw voor de kaartlezer. Qbuzz- Dordrecht, de gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Connexxion Dal Vrij. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt.

Check tijdens de daluren in en aan het einde van de reis uit. Kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met Railrunner voordelig met de trein. Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Op het tabblad "Regionaal" vind je de informatie over het kopen van een los kaartje. Standaard korting bij fightshorts.nl kortingscode bus, tram en metro. Je kunt een vraag stellen via. Vanaf 4 jaar gaan ze betalen. . Kies voor de optie Samenreiskorting wanneer u uw ticket koopt via. Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij.


Sitemap