Last news

Geldig t/m juni 2019, boek een last minute met korting tot 50 bij Sunweb. De code die je opgeeft is een code van Sunweb Nederland. Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, schrijf je..
Read more
NS Spoordeelweken 4x per jaar organiseert de NS Spoordeelweken, waarin u geniet van korting op uitstapjes, dagjes shoppen of uw treinreis. Trein Nationale Gezondheidsbeurs 23, trein Icebar Amsterdam 26, trein Ripleys Believe it or..
Read more
Dus, voor jij wat gaat bestellen bij Newchic, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! De..
Read more

Sauna suomi hoorn korting


sauna suomi hoorn korting

er aanvullende faciliteiten zoals een whirlpool, binnenbad, buitenbad, dompelbad, stoombad en een ijsgrot. Relax in een van de rustruimtes, het restaurant of de bar. Hoorn en beschikt over een kelo opgietsauna, Tuli- sauna, rozensauna, zoutsteen sauna, infraroodsauna en een klassieke sauna. Beauty Center beschikt over een uitgebreide lunch- en dinerkaart. Dinsdag is het damesdag. Sauna is niet heel groot, wat het voor een dagdeel wel leuk maakt, maar niet voor een hele dag. Er zou wel wat meer variatie in het restaurant mogen zijn. De sauna is geopend van maandag t/m zondag van.00 tot.00 uur. Je kunt tijdens je bezoek natuurlijk ook schippersstop korting kiezen uit verschillende massages en beautybehandelingen.

Sauna suomi hoorn korting
sauna suomi hoorn korting

Het reserveren van uw saunabezoek is gewenst, indien u gebruik wenst te maken van een aanbieding of een behandeling wenst is reserveren noodzakelijk. Beauty Center kan je genieten van een diversiteit aan faciliteiten. Als je er een paar keer geweest bent, ben je er eerder op uitgekeken omdat het niet heel groot. Prima sauna voor een dagdeel Gereviewed door Elize. Verder prima sauna, hygienisch, service is goed en alle faciliteiten zijn aanwezig. Bij een bezoek aan, sauna, thermen, suomi. Op de volgende dagen zijn wij gesloten: 1e paasdag / Koningsdag /1e pinksterdag / 2e pinksterdag / 4 augustus t/m 12 augustus 2018 / 5 december / 24 december / 1e en 2e kerstdag (25 en 26 december) / 31 december / Nieuwjaarsdag. Al 45 jaar is Thermen, sauna Suomi in, hoorn een begrip in West-Friesland. Onze gasten waarderen de persoonlijke benadering en de vriendelijke, informele sfeer.

Noordzeemeermin kortingscode, Bonprix korting oktober 2019,


Sitemap