Last news

Niet geldig op sale artikelen, slechts 1 keer te gebruiken, niet geldig in combinatie met andere kortingscodes. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webshop. Alle kortingsacties worden met de hand..
Read more
Het is mogelijk om personen voor de ingang van het theater af te zetten. Retrieved November 25, 2018. Je ziet de korting (van het horecapakket) die bij je lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven. Koning..
Read more
De komende prijzen zijn de prijzen voor volwassenen. Bekijk aanbieding, vIP Upgrade Special 1 - 6 nachten 105. De pistes: Snowworld, landgraaf beschikt over 5 pistes (funpark meegerekend 1 'rode' FIS piste van zo'n..
Read more

Fujiyama groningen korting


fujiyama groningen korting

zoals omschreven. 100 CO-compensatie van uw reis: de uitstoot van het vervoer en het verblijf wordt door SRC Reizen gecompenseerd, zowel voor de reizigers als voor de reisleider. Vervoer in een lokale privétouringcar of minibus met airconditioning, zoals beschreven in het programma. Vervoer per (hogesnelheids)trein op dag 6, 8, 10, 13.

Culturele groepsreis Japan SRC Reizen
Noord Nederlands Orkest Seizoen Issuu

fujiyama groningen korting

Hellofresh kortingscode fruitbox
Praxis korting 30 september

Verzorging op basis van halfpension, beginnend met het ontbijt op dag 3 en eindigend met het ontbijt op dag. Assistentie door een lokale vertegenwoordiger op de dagen dat er met de privétouringcar gereisd wordt en er geen Engelssprekende gids aanwezig. Lijnvluchten Amsterdam Tokyo en Fukuoka Amsterdam met Korean Air, met op de heen- en terugvlucht een overstap in Seoul. Als u alleen reist, dan verblijft u in een 2-persoonskamer voor alleengebruik. Overnachting in 2-persoonskamers voorzien van bad en/of douche en toilet. Begeleiding door een deskundige Nederlandssprekende reisleider, in Tokyo, Kyoto en Nara bijgestaan 40 korting treinkaartje door lokale gecertificeerde Engelssprekende gidsen.


Sitemap