Last news

Er kunnen momenteel attracties gesloten zijn voor onderhoud. Bezoek website, lid sinds, categorie(n betaalmogelijkheden. Gratis Reviews, official Google partner. Normale prijs is euro;48,50 dit is inclusief parkeren, je kunt nu ze nu bestellen voor.50..
Read more
Check uit bij de NS, check in bij een andere vervoerder als Arriva, Syntus of Veolia, check weer uit bij die andere vervoerder, wacht twee minuten en check weer in bij. Op zaterdag..
Read more
Werkt de kortingscode niet? Albelli acties en aanbiedingen. Elke actie van albelli zal je veel voordeel op kunnen leveren. Controleer ook of de geldigheidsdatum van de kortingscode niet verlopen. Albelli heeft het online kalenderprogramma..
Read more

Ov chipkaart brabant korting


ov chipkaart brabant korting

reizen maar hebben ze een OV-chipkaart nodig. 65 gratis OV-chipkaart, ook als je 65 bent heb je geen recht op een gratis OV-chipkaart, maar kan je wel met 40 korting reizen bij de NS en heb je eveneens keuzedagen. Gratis OV-chipkaart kinderen tot en met drie jaar. Brabant Dalkorting is én jaar geldig na de opgegeven ingangsdatum.

Rainbow six siege kortingscode, Kortingsbon mosaqua gulpen, Kortingscode hellofresh bestaande klant,

Brabant Dalkorting is niet geldig in Arriva-bussen uit Gelderland, de lijnen 165 en 166 (Den Bosch Druten) en bij andere busvervoerders in de regio: Connexxion Breng, Qbuzz (U-OV) en De Lijn. Al voordeliger als je 1x reist in het weekend. Home meedoen uitstapjes en busvervoer busabonnement incl. Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Heeft u al een OV-chipkaart? Kies een abonnement, u kunt kiezen uit twee verschillende abonnementen: Streek West-Brabant, alle streeklijnen in West-Brabant. We hebben nieuwe korting toegevoegd colon; Weekend Voordeel. Ruim 60 korting op je ritprijs. De Meedoenpas OV-chipkaart is geldig voor alle eerder getoonde streeklijnen en de stadslijnen van Breda die u ziet op dit kaartje. Je hebt bovendien altijd inzicht in je reiskosten via Mijn. De Meedoenpas OV-chipkaart is geldig voor alle streeklijnen die u ziet op dit kaartje. Bestel nu Brabant Dalkorting, je kunt dit abonnement bestellen in de webshop van Arriva (West- en Oost-Brabant) of Hermes (Zuid-Oost Brabant) door op het kaartje te klikken.

We brengen je reiskosten pas aan het einde van je maand in rekening, samen met je abonnement. Wat is de Meedoenpas OV-chipkaart? De daluren zijn op werkdagen 9 uur, in het weekend de gehele dag. U kunt uw Meedoenpas OV-chipkaart 3 weken na besteldatum ophalen bij uw gemeente. Etten-Leur: receptie gemeente Etten-Leur: Roosendaalseweg 4, Etten-Leur, halderberge : receptie gemeentehuis Halderberge: Parklaan 15, Oudenbosch, moerdijk : gemeentewinkel Moerdijk, Pastoor van Kessellaan 15, Zevenbergen - Zundert : gemeente huis Zundert, Bredaseweg 2, Zundert Let op! Weekend studentenkaarten reizen juist doordeweeks met 40 korting (of 34 bij stads- en streekvervoer maar in de vakantie en op feestdagen reizen ze gewoon gratis. Voorwaarden Brabant Dalkorting jaarabonnement, brabant Dalkorting geldt op alle Bravo-bussen van Arriva en Hermes in Brabant, met uitzondering van de Nightliners en Transferiumbussen.


Sitemap