Last news

Read more, deze koffiecupmachine heeft een rood snoer. Dit kan gebeuren tussen 09h30 18h00. Ben jij eerder iemand die er van houdt om zijn of haar bestelling met Paypal af te rekenen? In eerste..
Read more
Omo: promoties met en zonder kortingscode op 1 site Kortingscode, h M Actiecodes Aanbiedingen September 2018 m Voor alle kortingscodes en aanbiedingen! 2018 m 500K Coupons for thousands of stores. Of je nu houdt..
Read more
Bezoek merkpagina (1 van 1 via onze pagina heeft u in het verleden kunnen profiteren van maar liefst 30 korting op uw pizza's! Niet geldig op de promo- en actiepizza's. Pak deze codelhox, geldig..
Read more

Korting op bedrijfsvoorheffing


korting op bedrijfsvoorheffing

de werklast, moet ze een beroep doen op de flexibiliteit van betrokken werknemers om overuren te presteren. Vandaag ziet de fiscaliteit op het pensioenkapitaal uit de groepsverzekering er in grote lijnen als volgt uit: Van het voorziene pensioenkapitaal gaan volgende inhoudingen af: de riziv-bijdrage: 3,55 de solidariteitsbijdrage: 0 of 1 of 2 (afhankelijk van de grootte van uw kapitaal) de bedrijfsvoorheffing 16,50. Zo wordt ook de laatste rechtzetting van de gemeentebelasting verrekend. U ontvangt én keer per jaar via uw werkgever een overzicht van uw groepsverzekering, het benefit statement of de pensioenfiche genaamd. Wanneer u deeltijds gaat werken, worden de aanpassingen onmiddellijk doorgevoerd. Via uw werkgever kunt u hiervoor een aangepast formulier gebruiken. 43 miljoen in ten minste twee van de laatste drie afgesloten belastbare tijdperken niet mogen overschreden worden; voor de berekeningsregels inzake zelfstandigheidscriterium, wordt verwezen naar de (nieuwe) federale bepalingen van de fiscale kmo-definitie (art. Ondernemingen mogen niet in een wco-procedure zitten (wet op de continuteit van ondernemingen) en komen ook niet in aanmerking indien ten gevolge van geleden verlies het netto actief is gedaald tot minder dan de helft van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal; Enkele sectoren worden.

Ici paris xl 21 korting, Sport korting,

Lees meer, vrijstelling bedrijfsvoorheffing bij investeringen in een steunzone: uitbreiding Vlaamse steunzones. Verder zal het nieuwe wetsvoorstel het ook mogelijk maken voor bouwpromotoren om in aanmerking te komen om van het verlaagde tarief gebruik te kunnen maken, wat tot nu toe niet het geval was. Biedt uw nieuwe werkgever geen groepsverzekering aan, of wilt u de (verschillende) pensioenkapitalen van uw vorige werkgevers centraliseren? U kunt een voorschot op uw kapitaal opvragen voor het kopen, bouwen, verbouwen of herstellen van een onroerend goed binnen de Europese Economische Ruimte, als uw groepsverzekeringsreglement het voorziet. De overige sectoren van werkgevers dienen duidelijke documentatie bij te houden van de gepresteerde overuren. Meerderheidsbelang) dienen de gegevens van tewerkstelling opgeteld te worden en de gegevens van balanstotaal en omzet geconsolideerd te worden; Voor geassocieerde ondernemingen (vanaf 1/5de stemrechten) dienen de gegevens van tewerkstelling, omzet en balanstotaal enkel stroomopwaarts (moederfirma's) opgeteld te worden in relatie tot het percentage van. Je kan vervolgens ook in de zoekbalk jouw adresgegevens ingeven voor gedetailleerde info.


Sitemap