Last news

Actievoorwaarden canarische 2018 Gebruik de code canarische2018 om te profiteren van de vroegboekkorting U profiteert van 50,- korting bij de hotels Abora Continental by Lopesan en H10 Las Palmeras bij vertrek vanaf 1 november..
Read more
M kortingscodes zijn de meest gewilde codes van het web! Bekijk dan eens deze instructievideo van m Bespaar Continu: Samenwerking met Kobo m begon dan met het verkopen van boeken, er is inmiddels een..
Read more
Korting bij KLM, zoek je naar kortingsacties, kortingscodes en aanbiedingen van KLM, bruikbaar in februari 2019? Onder het kopje Bereid uw reis voor vind je heel veel nuttige informatie die je nodig kunt hebben..
Read more

Korting voordeelurenkaart


korting voordeelurenkaart

biedt NS de groep ouderen die moeite heeft met het gebruik van de digitale keuzedagen de mogelijkheid.p.v. Via de geldigheidschecker op kan de geldigheid van het abonnement worden nagekeken. Het Voordeelurenabonnement wordt niet meer verkocht. Je kunt opzeggen wanneer je wil. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening.

Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Checkt u in de daluren in en. Kaart waarmee men op bepaalde uren van de dag met korting met het openbaar vervoer mag reizen. 5 euro korting op een poster/kaart van je eigen stad of dorp. Voor koningsdag 5 korting nog dit weekend geldig!

Op de OV-chipkaart staat de geldigheidsperiode van de OV-chipkaart en niet die van het abonnement. Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen. Voor international reizen met korting geldt alleen de regel dat men niet voor.00 uur mag reizen. Als men een ander NS-abonnement aanschaft en het Voordeelurenabonnement wil behouden dan moet dat op een andere persoonlijke OV-chipkaart worden gezet, anders is men definitief het Voordeelurenabonnement kwijt. Heeft u al een Voordeelurenabonnement, dan reist u met 40 korting: Van maandag tot en met vrijdag.30 uur en.00 uur, dus ook tijdens de middagspits. 2, deze kaarten waren goedkoper dan de NS-kortingkaart, maar boden alleen de kortingen op enkele reizen en retours, en bovendien pas vanaf 9 uur. De RailPluskorting van 25 kan wel in de ochtendspits gebruikt worden. 3, als alternatief kwam er het, dal Voordeel -abonnement. 1, in 1981 kwam er een, dalurenkaart die niet per persoon maar per gezin werd verkocht. Dan is het daarna niet meer mogelijk om een Voordeelurenabonnement af te sluiten, of om terug te keren naar uw huidige Voordeelurenabonnement. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Dan reist u zonder korting.

Sinds 1 augustus 2011 is dit abonnement niet meer verkrijgbaar. Gebruik de code: promo10   Voorwaarden: ml? Railplus voor 60-plussers gratis, gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen 7, keuzedagen per jaar voor 24,50 (2e klas) of 50,00 (1e klas) als u 60 jaar of ouder bent. Deze keuzedagkaart is in de maanden juli en augustus de hele dag (vanaf 0 uur) geldig.

John frieda korting
Vodafone red 50 korting
Wolky schoenen met korting


Sitemap