Last news

Have your friend repeat steps 3 5 on their Xbox One using your Gamertag and password. Your Home Console can be your personal Xbox One that you use daily at home but it could..
Read more
Wij verkopen uitsluitend A-kwaliteit schroeven van bekende merken, zoals. Er is natuurlijk niets vervelender dat wanneer jij denkt nog even korting te scoren en komt erachter dat de deal inmiddels verlopen. Sluit deze melding..
Read more
Kinderfeestje Euromast, al eens gedacht aan een kinderfeestje. Het verhaal van onze croissants, dat onze croissants overheerlijk smaken wist je vast. Fijn dat je ons op de hoogte brengt. De allerlekkerste baguettes, wij bakken..
Read more

Korting voordeelurenkaart


korting voordeelurenkaart

biedt NS de groep ouderen die moeite heeft met het gebruik van de digitale keuzedagen de mogelijkheid.p.v. Via de geldigheidschecker op kan de geldigheid van het abonnement worden nagekeken. Het Voordeelurenabonnement wordt niet meer verkocht. Je kunt opzeggen wanneer je wil. Het resterende abonnementsgeld wordt daarna teruggestort op uw rekening.

Het moment van inchecken bepaalt of u wel of niet met korting reist. Checkt u in de daluren in en. Kaart waarmee men op bepaalde uren van de dag met korting met het openbaar vervoer mag reizen. 5 euro korting op een poster/kaart van je eigen stad of dorp. Voor koningsdag 5 korting nog dit weekend geldig!

Op de OV-chipkaart staat de geldigheidsperiode van de OV-chipkaart en niet die van het abonnement. Deze bood alle dagen en uren 50 korting op enkele reizen, 40 op retours en 25 op week- en maandabonnementen. Voor international reizen met korting geldt alleen de regel dat men niet voor.00 uur mag reizen. Als men een ander NS-abonnement aanschaft en het Voordeelurenabonnement wil behouden dan moet dat op een andere persoonlijke OV-chipkaart worden gezet, anders is men definitief het Voordeelurenabonnement kwijt. Heeft u al een Voordeelurenabonnement, dan reist u met 40 korting: Van maandag tot en met vrijdag.30 uur en.00 uur, dus ook tijdens de middagspits. 2, deze kaarten waren goedkoper dan de NS-kortingkaart, maar boden alleen de kortingen op enkele reizen en retours, en bovendien pas vanaf 9 uur. De RailPluskorting van 25 kan wel in de ochtendspits gebruikt worden. 3, als alternatief kwam er het, dal Voordeel -abonnement. 1, in 1981 kwam er een, dalurenkaart die niet per persoon maar per gezin werd verkocht. Dan is het daarna niet meer mogelijk om een Voordeelurenabonnement af te sluiten, of om terug te keren naar uw huidige Voordeelurenabonnement. Werkt misschien niet overal, maar met de code 01718 kun je 2e pizza gratis krijgen bij Dominos. Dan reist u zonder korting.

Sinds 1 augustus 2011 is dit abonnement niet meer verkrijgbaar. Gebruik de code: promo10   Voorwaarden: ml? Railplus voor 60-plussers gratis, gratis 5x per jaar het magazine Spoor met leuke aanbiedingen 7, keuzedagen per jaar voor 24,50 (2e klas) of 50,00 (1e klas) als u 60 jaar of ouder bent. Deze keuzedagkaart is in de maanden juli en augustus de hele dag (vanaf 0 uur) geldig.

John frieda korting
Vodafone red 50 korting
Wolky schoenen met korting


Sitemap