Last news

Onze trouwe lezers weten dat wij drie weken geleden de redactieauto, een donkerrode. Jullie kennen de reclame van de Mitsubishi Carisma uit 1997 met André van Duin vast nog wel. Wij zijn benieuwd of..
Read more
Terwijl Apple is nog steeds de niet-Retina 13-inch MacBook Pro verkoopt, is deze nog niet vernieuwd sinds juni 2012. De Acer Aspire 5 A515-51G-55SC is echt een top laptop! Op het Spring Forward media-evenement..
Read more
Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Dan kun je bij Actie..
Read more

Fries museum escher openingstijden


fries museum escher openingstijden

Museum wordt mede gefinancierd door. Na omzwervingen langs Zwitserland en Belgi belandde hij uiteindelijk in Baarn. Of maak een selfie met de bol waarin de studio gereflecteerd wordt; een knipoog naar het topstuk. Nu opent het Fries Museum om elf uur.,Vooral in de ochtend is het nu druk.

fries museum escher openingstijden

Escher komt thuis, treed in de voetsporen van Maurits Cornelis Escher! De reis begint in het grauwe platte Nederland en voert je mee naar de zon en de bergen van de Méditerranée. Escher op reis, het Fries Museum haalt.C. Uitzonderingen daarop zijn 26 en 28 oktober. Het Fries Museum haalt.C. Dus tien uur open gaan is dan het eerste waaraan we denken. From spoor meereiskaart kortingscode Saturday, April 28, 2018 to Sunday, October 28, 2018.


Sitemap