Last news

Maar als je het wilt splitsen in 1 bon van 30 euro, en 1 bon van 20 euro dan dien je dit dus even aan te geven. Een kijk- en zoekboek over Sinterklaas..
Read more
Ook van deze winkels hebben wij alle kortingen verzameld. Loavies, is de verzending van je bestelling gratis. Laat dat nou net zijn waar wij online naar op zoek zijn! 8D1, shine30 D9C, shine30 F91..
Read more
Download onze App, volg ons, copyright Spydeals 2019. Heb al internet en TV max met film1, sport compleet etc, als voetbalhater vind ik het erg dat mijn abonnementsgeld gebruikt wordt voor het promoten..
Read more

40 korting meereizen


40 korting meereizen

mag reizen. Als u meer wilt weten over samenreiskorting: ml, u mag het hier ook vragen. Bij de kaartautomaat laadt de persoon die met u meereist vervolgens het product Samenreiskorting op zijn OV-chipkaart. Een papieren kaartje is ook een euro duurder per kaartje. Zelf heb ik een Studentenov waardoor ik gratis reis. Wanneer u gebruik wilt maken van 40 korting dienen de andere reizigers een meereisproduct op de Ov-chipkaart te laden.40 korting meereizen

Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje.
Ik las dat je dan 3 mensen kunt meenemen tegen 40 korting.
Degenen die meereizen, moeten met de OV-chipkaart waarmee zij reizen.
Als u die heeft, kunt u gratis samenreiskorting op uw kaart zetten en mag u met iemand meereizen tegen 40 procent korting, mits diens.

Laad dan het meereis reisproduct op, zodat u van de korting gebruik kunt maken. Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Als u die heeft, kunt u gratis samenreiskorting op uw kaart zetten en mag u met iemand meereizen tegen 40 procent korting, mits diens abonnement (ook op een ov-chipkaart) dat toestaat. Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart. Dat kan een anonieme of een persoonlijke OV-chipkaart zijn.

Onvz korting sportschool, Pretpark korting hema,

En hoe zit het precies met de saldo, is de 20 euro instap dan verplicht? Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. Losse kaartjes zijn alleen verkrijgbaar tegen het normale of volle korting bij videoland tarief, zo u wilt. Icon, beste antwoord door Tochjo 7 augustus 2017, 10:14, de persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. Maar hoe doe ik dit? Natuurlijk is dit gewoon mogelijk met de Ov-chipkaart, maar dan dienen wel de onderstaande stappen worden gevolgd. Bij inchecken met het product Samenreiskorting wordt een instaptarief van 10 euro van de kaart afgeschreven. U kunt niet bij de kaartautomaat een eenmalige chipkaart met korting kopen. Hiermee kan ik echter wel personen mee laten reizen met 40 korting.

Kortingscode vichy mijnhuidonline, Korting izumi roermond, Kortingscode bol voor boeken, Schoenen torfs 10 korting,


Sitemap