Last news

Wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Februari 2019 Ontvang een gratis kaart bij chocolade met..
Read more
De vier productiezones zitten barstensvol spanning en sensatie en zetten jou en je kleintjes in de spotlights! Electoland (29 - 30th Juni) - Betreed een uniek universum waar muziek en magie samenkomen. Disneyland ParisGezin..
Read more
Pak deze korting, geldig t/m februari 2019, bekijk de folder en bespaar tot. Op deze pagina's kun je dagelijks een update verwachten van alle kortingen. Een bepaald percentage korting vanaf een bepaald aankoopbedrag. Type..
Read more

Meereiskorting bus


meereiskorting bus

risico om te weinig saldo op je kaart te hebben. Zoals gezegd gaat het voor degene die meereist om de daluren. Voorwaarde is, indien van toepassing, het ingecheckt zijn op hetzelfde station. Dit kan bij een blauwe afhaalautomaat in onze bussen of bij een ander ophaalpunt. Ga naar de content, op de kaart staat saldo waarmee je makkelijk je reis afrekent door in en uit te checken.

NS International of bij de NS-kaartautomaat. Prijs van uw rit, wilt u de prijs van uw rit met 40 Samenreiskorting weten? U laadt de Samenreiskorting zelf op uw vervoerbewijs. Ga naar automatisch opladen, in- en uitchecken. Checkt uw medereiziger binnen 35 minuten weer in bij NS, dan kan hij nog steeds met Samenreiskorting met iemand meereizen. De reiziger met het NS-abonnement of Studentenreisproduct hoeft hiervoor niets te doen. Doe je dit niet, dan wordt bij het inchecken het reisproduct of je abonnement niet herkend en wordt er gewoon saldo afgeschreven. Wanneer u overstapt naar de andere autobanden kortingscode vervoerder wordt opnieuw gekeken of de Samenreiskorting nog van kracht. Inchecken tijdens daluren, uw ticket is alleen geldig als u tijdens de daluren incheckt. Laad altijd eerst uw saldo of product op uw OV-chipkaart en check daarna pas. Samenreiskorting, met een NS-abonnement kan je ook in Arriva-treinen in de daluren maximaal 3 personen met 40 korting mee laten reizen.

Saunabon thermen bussloo
Korting buskaartje
65 plus korting met de bus
Korting office 365 home vs business


Sitemap