Last news

Elke dag nieuwe saunakortingen een aanbiedingen. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. Alle kortingen per sauna op een rij. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van en we..
Read more
Horloges, sieraden en meer uit de collecties van merken als Cluse, Buddha to Buddha en Ted Baker. Gratis als cadeau verpakt. De flesjes van Dolce Gabbana hebben geen poespas, maar zijn mooi strak. Het..
Read more
Zoals je ziet staan achter meerdere restaurant oranje actiezegeltjes. Maak het jezelf gemakkelijk en bestel de heerlijkste gerechten via. Surinaams, Snacks, Roti (1310 spareribs, Grieks, Shoarma Anders Chinees, Indonesisch (1561) Sushi (1623) Spaans/Tapas..
Read more

Bowling scheveningen prijs


bowling scheveningen prijs

opvalt. Voor scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen hebben we van maandag t/m vrijdag een speciaal tarief van 12,50 per baan, per uur. Verras vrienden of familie met een cadeaubon van Bowling de Kegel. Daarom hebben we speciale funbumpers: nooit in de goot! Wij zijn geopend op de volgende tijden: Maandag.00 tot.00 uur, dinsdag.00 tot.00 uur, woensdag.00 tot.00 uur. Hebben de kinderen kleinere voeten (of zijn alle schoenen in gebruik dan kan er gebowld worden op eigen schoenen. U kunt gebruik maken van de cadeaubon op basis van beschikbaarheid. Bekijk hier de website van FunBowl. We verhuren de bowlingbanen ook met aantrekkelijke arrangementen inclusief hapjes en drankjes.

Bowling Scheveningen op zaterdag 26 augustus. Maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur 26,00, zaterdag en zondag 26,00, zondag vanaf.00 uur 12,50, de banen zijn geschikt voor maximaal 6 personen. Bowlingschoenen zijn beschikbaar vanaf maat. Voorwaarden: - De cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld. De bowlingbaan wordt opgebouwd tot 45 cm boven de bestaande vloer. Doe dan mee aan de No Tap Masters. Op zoek naar een origineel cadeau?

Korting ijssculpturen scheveningen, Sauna weesp prijs,


Sitemap