Last news

Klik dan rechts in het scherm op "Betalen". De opgegeven wachtwoorden komen niet overeen of voldoen niet aan de eisen! Via deze unieke link profiteert u van een pas voor slechts 17,50 en krijgt..
Read more
Wanneer jouw bestelling klopt kun je verder in de bestelprocedure. Het water is verrukkelijk, jon kan het niet langer meer aanzien. April 2019 De beste adidas kortingscode: 25 voordeel Pak deze codeyqnu Zo gebruik..
Read more
Door het juiste Tempur hoofdkussen te kiezen, kunt u uw lichaamshouding verbeteren en hiermee tegelijkertijd de kwaliteit van uw nachtrust. Het Tempur hoofdkussen Millennium kenmerkt zich door een gebogen rand welke zorgt voor..
Read more

Ns business card kortingskaart


ns business card kortingskaart

de medewerkster aan de NS Servicebalie mag ik met deze Card privé tijdens daluren met 40 korting reizen. Is de enige mogelijkheid om privé 2e klas te reizen, op een andere kaart? Dan kunt u eenvoudig maandelijks een abonnement toevoegen of aanpassen. Via de Business Card reizen gaat ook niet want dan gaat de factuur naar mijn werkgever. Verandert uw reisgedrag toch? Goedemorgen, ik maak gebruik van een NS Business Card die ter beschikking is gesteld door mijn werkgever.

Dal abonnement Zakelijke abonnementen
Reizen met de, nS Business Card in combinatie met korting
Business Card met Traject Vrij: korting voor privé
Met korting reizen op privé kaart als je op de business card een

Paleis het loo kortingskaarten
Ah kortingskaart efteling

Als ik privé 2e klas wil reizen, dan kan dat niet omdat een klassewissel bij een 1e klas abonnement niet mogelijk. Gebruikt u de kaart niet dan betaalt u ook niet. Je huidige abonnement kun je dan via de particuliere klantenservice beeindigen. Probeer paul green schoenen korting de NS-Business Card, stap over op de NS-Business Card en start ook met flexibel reizen. Bijkomend voordeel is dat je ook nog iets van de stad ziet en het is natuurlijk gezond! U kunt de kaart helemaal afstemmen op uw eigen reisbehoeften. Om met korting te kunnen reizen, kun je vanaf 8:55 inchecken en geen seconde eerder. Dan past u makkelijk uw abonnement aan. Nu wil ik een NS Businesscard hebben/aanvragen (ik ben ZZP'er) maar moet ik dan een heel nieuw abonnement afsluiten of kan mijn abonnement omgezet worden? U hoeft alleen uw NS-Business Card te laten scannen. Dan kost het u dus niets.

Met ns business card naar antwerpen, Drievliet kortingskaarten, Kortingscode cardelmar,


Sitemap