Last news

Meer informatie -40, geldig tot, ontdek nu alle aanbiedingen bij Farmaline: tot 40 korting! Meer info lees je in onze. Korting, farmaline, actuele kortingen en aanbiedingen 5 1,50, geldig tot, alles om af..
Read more
De sauna aanbiedingen zijn beperkt beschikbaar dus wees er snel bij! Wellness Helmond, Brabants genieten. Schuurbiers is gevestigd in Wouw, tussen Bergen op Zoom en Roosendaal, en van origine een echt familiebedrijf met meer..
Read more
Maak nu gebruik van deze actie. Philips (13 kortingen bespaar dagelijks bij je favoriete shops verzamelt kortingscodes, kortingsbonnen en aanbiedingen van tientallen webwinkels om jou te helpen besparen. Merken, categorien televisie muurbeugels autoradio autospeakers..
Read more

Altijd korting connexxion


altijd korting connexxion

onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . Wat kost Altijd Korting abonnement Maand? Een maand geldig, voor op de Persoonlijke OV-chipkaart, geldig op de bussen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (excl. TIP : Op kun je in het transactieoverzicht bij Mijn OV-chipkaart zien hoe duur de ritten waren die je op saldo hebt gereisd. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen nh hotel rotterdam aanbieding per week reist over langere afstanden. Het Altijd Korting maandproduct voordelig als je voor meer dan 41,25 op saldo per maand reist. Het voordeel is geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland (exclusief Almere en Lelystad).

De 20 spitskorting geldt voor busreizen waarop je op maandag t/m vrijdag (niet zijnde een feestdag) tussen.30 uur.00 uur incheckt. NS Altijd Voordeel abonnement of het, nS Dalvoordeel abonnement. Uw korting wordt automatisch verrekend bij het uitchecken in de bus, tram of metro. Voor scholieren van 12 tot en met 18 jaar geldt zelfs een korting van 40! Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Zo reis je altijd gratis met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. U kunt Altijd Korting abonnement Maand hier meteen online bestellen.

Bioscoopkaartjes korting 2019
Webprint korting verzendkosten

Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Het Altijd Korting abonnement is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Dan kun je gratis reizen op je persoonlijke OV-chipkaart aanvragen. Voorwaarden, op Altijd Korting zijn de productvoorwaarden van toepassing. De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. Voorwaarden spelregels, op Altijd Voordeel Oost bus zijn de productvoorwaarden van toepassing. . De gemeenten Rotterdam, Capelle aan den IJssel en Barendrecht bieden 65-plussers in 2017 gratis OV aan. Een busabonnement, kortingsproduct of ritkaart? Met het Altijd Korting abonnement maand op uw OV-chipkaart heeft u altijd 20 voordeel. Iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij.


Sitemap