Last news

Iedere keer weer maken tienduizenden mensen gebruik van de Blokker treinkaartjes. In februari 2018 bestelt u een set van 2 losse treinkaartjes (enkele reis) voor. Er is van alles mogelijk! Profiteer van de..
Read more
Dan moet je helaas. Wie weet wil je wel met de trein of met ander openbaar vervoer op vakantie. Studenten weekend OV-chipkaart vakantie, studenten met een weekend. Voor meer informatie over het stopzetten van..
Read more
Doen, fietsen, fietsen, fietsverhuur, wandelen, wandelen, varen. Hotel Maxim, de Panne, vlaanderen, op 10 km, vanaf 163voor. Rijden van Koning Albert I-monument en Stadshalle. Algemeen, actief Wellness, kinderen, ook op dit adres: Toon grote..
Read more

Meereizen studenten ov korting


meereizen studenten ov korting

Denk aan kortingsacties van B-europe, sncf, Thalys, Eurostar, DB en TGV. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. De NS wil jou als afgestudeerde niet verliezen als klant en daarom bestaat er sinds een aantal jaar een interessant aanbod van de Nederlandse Spoorwegen. Top bestemmingen NS International Opzoek naar de mooiste bestemming in Europa? Overige aanbieders Naast de treinreizen van NS International houden wij ook de acties van andere vervoerders/aanbieders voor u bij. Voordelig samen naar Parijs, groepskorting op een internationale treinreis? Voorbeeld tarieven 3 personen.p. Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel jbc kortingscode online abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. .

In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.
We leggen je alle voordelen en extras uit als je met NS reist, maar we geven je ook wat algemene informatie over je studentenreisproduct.
De korting geldt voor al het openbaar vervoer in Nederland.
De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus.
In de trein mogen 3 personen met u meereizen met korting.

Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Je kunt een vraag stellen via. Studenten mogen binnen Nederland reizen met alle treinen van NS International, behalve met Thalys. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi.

Keukenmarkt belgie kortingscode, Reizen met korting ns studenten ov, Sauna tilburg korting,

Ook U-OV heeft een korting flixbus juni 2019 aanbod voor ex studenten. Voeg bij uw boeking de juiste kortingskaart toe en ontvang extra korting op uw boeking bij NS International. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Voor kortingsacties bij NS International Liked u ons op Facebook en schrijft u zich in voor de nieuwsbrief, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van goedkope internationale treinkaartjes. Home, nieuws, voordeel in het OV, studenten OV in de zomervakantie. Bekijk ook: Kortingsacties van Nederland. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar. Of duurt je studie langer dan gepland? . Een treinticket bij NS International met korting boeken? De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd. Boek nu en reis maart, april en mei 2019 voor 20 met de trein naar Antwerpen. Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.

Met korting meereizen kan door de week alleen tijdens de daluren. De daluren zijn van.00 tot.00 uur. Als student heb je met je OV -jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen.


Sitemap