Last news

Het eten is (vooral aan de snackcounter) lauw, bijna koud. Kwaliteit niet altijd top zoals bij gegrild vlees. Wij zaten aan de " verkeerde " kant. Dit overzicht word ieder uur en rond de..
Read more
Op de dagen dat het minder druk is kan het voorkomen dat een medewerk(st)er twee attracties bedient, wij vragen hiervoor uw begrip. Dit maakt dat de vakanties niet alleen heel fijn zijn, maar ook..
Read more
Grootste verandering zit in de weekindeling. Ik slaagde bij Ikea voor gekleurde gelpennen! Hij krijgt een combinatie van borst- en poedermelk en mijn overzicht was kwijt. Een werkelijk prachtige omslag van glanzend heel donkerblauw..
Read more

Korting sauna elysium


korting sauna elysium

te schrijven voor de nieuwsbrief! 67 avondentree vanaf 9,95! Ook zijn er bijzondere sauna faciliteiten als een kristal sauna, een kruidensauna, een romantische sauna (met kaarslicht!) en Russische Banja te vinden. Elysium maar ben je geen fan van bloot? Om de, elysium sauna voor iedereen laagdrempelig te maken, zijn er speciale damesdagen en badkledingdagen.

Ontspan tijdens een bad ritueel in een Turkse Hamam of kom tot rust bij de tropische watervallen. Elysium biedt originele sauna belevingen uit landen als Rusland, Marokko, Turkije en Finland. Tip, informatie, elysium, geniet van een heerlijk ontspannen dagje weg bij én van de mooiste wellnessresorts van Nederland. Wellness resort, elysium is gelegen aan een natuurgebied, vlakbij Rotterdam en Den Haag. Naast het uitgebreide aanbod aan sauna 's kun je tussendoor genieten van diverse baden. Behalve de zwembaden zijn er ook kleinere hottubs en whirlpools, dompelbaden en kruidenbaden met verkwikkende of juist ontspannende geurmelanges. Indien je bij het resort wil betalen, betaal je 2,95 meer dan wanneer je een kaartje online koopt. Je bevindt je in een compleet andere wereld.


Sitemap